TUOTTEET

SKS-Autovarusteet ovat yksinkertaisia ja kestäviä kovaan käyttöön tarkoitettuja kuljetus- ja säilytysratkaisuja. Hyllyjen päätyjen materiaalina käytämme keveää ja laadukasta merialumiinia. Hyllyt ovat vahvaa sähkösinkittyä teräslankaa. Kaikki kiinnikkeet ovat sähkösinkittyä terästä. Hyllykokonaisuuden valmistuksen minimi- ja maksimimitat: Leveys 600mm – 1200mm, syvyys 300mm – 400mm, korkeus 600mm – 2500mm. Hyllyjärjestelmä suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja automallin mittojen mukaan, mutta voitte myös valita myös jonkin valmiista kokonaisuuksistamme.

Hyllyjärjestelmämme on ultrakeveä ja joustava, mutta erittäin kantokykyinen. Avoimen rakenteen ansiosta näet yhdellä silmäyksellä mitä hyllyssä on eikä turha irtoroina ja roska kerry hyllyille, vaan tippuu suoraan lattialle, josta se on helppo siivota pois. Hyllyjen poikittaiset tangot auttavat pitämään ottolaatikot ja työkalulaatikot paikallaan jarrutettaessa. Avonainen rakenne mahdollistaa pitkien tavaroiden kuljettamisen joustavasti ja tilapäinen kiinnitys onnistuu miltei joka puolelle hyllyä erilaisien kiinnitystarvikkeiden avulla.

Voit hankkia meiltä pelkän hyllyn, johon voit siirtää omat tarvikelaatikkosi ja työkalusi, mutta saat kauttamme myös hyllyihin juuri sopivat säilytyslaatikot ja työkalukiinnikkeet.